سوپ برنج و سبزیجات

یک سوپ کم چرب با بافت خامه ای

متعلق به دسته های

سوپ برنج و سبزیجات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خردشده: 1 عدد
  • هویچ متوسط خردشده: 2 عدد
  • ساقه کرفس متوسط خردشده: 2 عدد
  • قارچ خردشده: 3 لیوان
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • آب: 2 لیوان
  • برنج: 1 لیوان
  • لوبیا سبز خردشده: 1 لیوان
  • بوقلمون یا مرغ پخته ریش شده: 2 و نیم لیوان
  • شیر: 2 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخری
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پیاز، هویچ ، کرفس، قارچ، نمک و فلفل را تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  • آرد را اضافه کرده و هم بزنید و کمی تفت دهید.
  • آب مرغ و آب را اضافه کرده و هم بزنید.
  • برنج را بیفزایید و اجازه دهید بجوشد.
  • در ظرف را گذاشته و دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید روی حرارت حدود 40 دقیقه بماند تا برنج بپزد.
  • لوبیا سبز را هم بیفزایید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بماند تا لوبیاسبز هم نرم شود.
  • در این مرحله مرغ یا بوقلمون، شیر، آبلیمو و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (ا و 3/4 لیوان): انرژی 312 کالری، پروتئین 23.7 گرم، کربوهیدرات 33.6 گرم، فیبر 3.7 گرم، قند 7.8 گرم، چربی 9.5 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 33.6 گرم، ویتامین آ 3944 واحد، ویتامین سی 6.8 میلی گرم، فولات 70 میکروگرم، کلسیم 138.8 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 85.5 میلی گرم، پتاسیم 681 میلی گرم، سدیم 454 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید