سوپ بادمجان و فلفل کبابی

سوپ پرفیبر و سرشار از طعم که در کنار نان هم می توان از آن استفاده کرد.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • فلفل دلمه و بادمجان را خرد کنید.
  • یک سینی پخت را چرب کنید.
  • سبزیجات را روی سینی پخت قرار دهید و روی آن ها نمک بپاشید.
  • به مدت 25-30 دقیقه تفت دهید.
  • پیاز را با روغن تفت دهید تا شفاف شود.
  • سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه تفت دهید.
  • عصاره سبزیجات، ارده و ادویه ها را اضافه کنید.
  • سبزیجات کبابی شده را اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه بجوشد.
  • از روی حرارت بردارید و به مخلوط کن منتقل کنید.
  • پوره کنید تا سوپ به قوام دلخواه برسد.
  • در صورت دلخواه خامه و یا آب لیمو را روی آن بریزید.
  • با نان گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 361 کالری، چربی 20 گرم، سدیم 695 میلی گرم، کربوهیدرات 42.5 گرم، قند 21.8 گرم، فیبر 17.6 گرم، پروتئین 10.4 گرم، ویتامین آ 158 میکروگرم، سدیم 109 میلی گرم، پتاسیم 1425 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید