چیزکیک قهوه

بافت کرمی، با شیرینی ملایم که طعم قهوه را برجسته تر می کند.

متعلق به دسته های

  • کیک
چیزکیک قهوه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر بیسکویت شکلاتی 1 و 2/3 لیوان
  • کره ذوب شده 1/4 لیوان

فیلینگ

  • پودر قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری
  • آب گرم 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای 240 گرم
  • شکر 1 و 1/3 لیوان
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ 4 عدد

گاناش

  • شکلات خردشده 1 لیوان
  • خامه 2/3 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک قالب 24 سانتیمتری را چرب کنید.
  • دور قالب را محکم فویل بپیچید.
  • در یک کاسه کوچک، پودر بیسکویت و کره را مخلوط کنید.
  • مخلوط را کف قالب آماده شده بریزید و فشار دهید.
  • در کاسه ای دیگر، قهوه فوری و آب داغ را مخلوط کنید.
  • در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، شکر، آرد و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود.
  • تخم مرغ و مخلوط قهوه را اضافه کنید؛ فقط با سرعت کم بزنید تا ترکیب شود.
  • مخلوط را روی پایه بیسکویتی در قالب بریزید.
  • قالب را در یک ظرف پخت بزرگ تر قرار دهید.
  • در ظرف بزرگتر به اندازه حدود یک سانتیمتر آب داغ بریزید.
  • ظرف ها را به مدت 60 تا 70 دقیقه بپزید یا تا زمانی که وسط کیک خود را بگیرد.
  • بعد از این مدت قالب ها را از فر خارج کرد و قالب چیز کیک را از قالب بزرگتر خارج کنید و فویل دور آن را بردارید.
  • کیک پنیر را روی یک توری سیمی به مدت 10 دقیقه خنک کنید.
  • کناره های قالب را با چاقو شل کنید. ۱ ساعت بیشتر خنک کنید.
  • یک شب در یخچال بگذارید.
  • برای گاناش، شکلات های خردشده را در یک کاسه کوچک بریزید.
  • در یک قابلمه کوچک، خامه را به جوش بیاورید و روی شکلات بریزید؛ هم بزنید تا یکدست شود.
  • وانیل را هم بزنید.
  • کمی خنک کنید تا به قوام مورد نظر برسد.
  • گاهی اوقات هم بزنید.
  • کیک را از قالب خارج کرده و گاناش را روی آن بریزید.
  • اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند تا گاناش سفت شود.
  • در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و دانه های قهوه تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 466 کالری، چربی 33 گرم، چربی اشباع 19 گرم، کلسترول 123 میلی گرم، سدیم 279 میلی گرم، کربوهیدرات 39 گرم، قند 31 گرم، پروتئین 6 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید