کوکی شکلاتی انگشتی

یک کوکی خوش طعم بدون کره

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ متوسط: 2 عدد
  • شکر: 80 گرم
  • روغن مایع: 100 میلی لیتر
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • آرد: 330 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات رنده شده: 40 گرم
  • شکلات تلخ: 150 گرم

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها، شکر، روغن مایع و وانیل را با هم زن مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد، آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
  • سپس شکلات رنده شده را به آن بیفزایید.
  • خمیر حاصل نرم است اما به دست نمی چسبد.
  • خمیر را به شکل یک استوانه در آورید و استوانه را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • هر قسمت را به شکل نواری به قطر دو سانتیمتر در آورده و هر نوار را به 6 قسمت تقسیم کنید.
  • در نهایت شما 48 کوکی به اندازه یک انگشت خواهید داشت.
  • کوکی ها را در سینی فر بچینید و به مدت 25 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.
  • بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها سرد شوند.
  • شکلات تلخ را ذوب کنید.
  • دو طرف کوکی ها را در شکلات بزنید و اجازه دهید شکلات سفت شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 48 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 73 کالری، کربوهیدرات 9.4 گرم، چربی 3.4 گرم، چربی اشباع 1.3 گرم، سدیم 6 میلی گرم، کلسترول 8 میلی گرم، پروتئین 1.3 گرم، پتاسیم 25 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید