رول نان گیاهی

این رول های گیاهی سریع، آسان و همیشه جذاب هستند. مملو از سبزیجات تازه، پنیر خامه‌ای و اسفناج، ایده آل به عنوان یک پیش غذا، ناهار مدرسه، و یا میان وعده

رول نان گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر خامه ای نرم در دمای اتاق 240 گرم
  • پیاز سبز ریز خرد شده 4 تا 5 عدد
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده 1/2 لیوان
  • هویج رنده شده 1/4 لیوان
  • بروکلی ریز خرد شده 1/4 لیوان
  • پونه کوهی خشک 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1/4 لیوان
  • جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
  • تورتیلا یا نان لواش 4 عدد
  • بیبی اسفناج 1 تا 2 لیوان
  • پنیر چدار یا گودا رنده شده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • برای تهیه فیلینگ پنیر خامه ای
  • در یک کاسه، پنیر خامه ای نرم شده را به همراه ادویه جات – نمک، فلفل سیاه، پونه کوهی، پودر سیر و جعفری اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کنید.
  • سپس سبزیجات – پیاز سبز، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، بروکلی را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و مخلوط پنیر خامه ای را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • برای تهیه رول ها، نان ها را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید (ین کار کمک می کند تا نان ها راحت تر رول شوند)
  • یک چهارم از مخلوط پنیر خامه ای را روی هر نان قرار دهید و آن را به طور مساوی پخش کنید تا مطمئن شوید که تا جایی که می توانید به لبه آن نزدیک شوید.
  • روی آن را با مقدار زیادی پنیر بپوشانید.
  • روی آن را با یک لایه یکنواخت از برگ های اسفناج بپوشانید.
  • از یک طرف شروع کنید، نان ها را محکم رول کنید. مقداری پنیر خامه ای را تا انتها بمالید تا به عنوان چسب عمل کند و به چسبیدن نان ها کمک کند.
  • یک نایلون بردارید و رول ها روی آن قرار دهید. آن را رول کنید.
  • این رول ها را به مدت حداقل 1 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
  • وقتی آماده سرو شد، رول ها را از یخچال خارج کرده و از بسته بندی باز کنید.
  • هر رول را به 6 تا 7 قطعه به اندازه یکسان برش دهید.
  • برای سرو به صورت سرد، به سادگی رول های برش خورده را در حالی که هنوز سرد هستند با سس مورد علاقه خود سرو کنید.
  • برای سرو به صورت گرم
  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن روغن بپاشید.
  • رول ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود و لبه‌های تورتیلا ترد و طلایی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 رول کافیست. به ازی هر رول: انرژی 58 کالری، کربوهیدرات 4 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، سدیم 106 میلی گرم، پتاسیم 52 میلی گرم، قند 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید