روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز، آویشن، پاپریکا، و نمک را اضافه کرده و تفت دهید.
عدس را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حدود 2 دقیقه تفت دهید.
یک لیوان عصاره سبزیجات و سه لویان آب را اضافه کرده و دمای شعله را کاهش دهید در ظرف را به صورت نیمه بگذارید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بماند.
در ظرف را بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر عدس ها بپزند تا آب جذب شود.
دو لیوان عصاره سبزیجات باقیمانده را در یک ظرف دیگر روی حرارت قرار دهید.
کینوا و گل کلم رنده شده را اضافه کنید.
دمای شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کینوا بپزد.
ماست، رنده پوست لیمو و آبلیمو و کمی نمک را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
مخلوط کینوا را بین 5 کاسه سرو تقسیم کنید. روی آن مخلوط عدس پخته، سس ماست و پیازچه بریزید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (کینوا 2/3 لیوان، مخلوط عدس 1/2 لیوان و دو و نیم قاشق غذاخوری سس ماست): انرژی 332 کالری، پروتئین 19 گرم، کربوهیدرات 51 گرم، فیبر 10 گرم، قند 3 گرم، سدیم 467 میلی گرم، منیزیم 74 میلی گرم، پتاسیم 262 میلی گرم