کاسه کینوا و عدس

وعده غذایی گیاهی و پرفیبر و کم چرب

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خردشده 1/4 لیوان
  • آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • عدس نپخته 1 لیوان
  • عصاره سبزیجات 3 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • آب 3 لیوان
  • کینوا 1 لیوان
  • گل کلم ریز رنده شده 1 لیوان
  • ماست یونانی 3/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو 1/4 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده 1 عدد

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز، آویشن، پاپریکا، و نمک را اضافه کرده و تفت دهید.
  • عدس را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حدود 2 دقیقه تفت دهید.
  • یک لیوان عصاره سبزیجات و سه لویان آب را اضافه کرده و دمای شعله را کاهش دهید در ظرف را به صورت نیمه بگذارید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بماند.
  • در ظرف را بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر عدس ها بپزند تا آب جذب شود.
  • دو لیوان عصاره سبزیجات باقیمانده را در یک ظرف دیگر روی حرارت قرار دهید.
  • کینوا و گل کلم رنده شده را اضافه کنید.
  • دمای شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کینوا بپزد.
  • ماست، رنده پوست لیمو و آبلیمو و کمی نمک را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
  • مخلوط کینوا را بین 5 کاسه سرو تقسیم کنید. روی آن مخلوط عدس پخته، سس ماست و پیازچه بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 5 نفر کافیست. به ازای هر نفر (کینوا 2/3 لیوان، مخلوط عدس 1/2 لیوان و دو و نیم قاشق غذاخوری سس ماست): انرژی 332 کالری، پروتئین 19 گرم، کربوهیدرات 51 گرم، فیبر 10 گرم، قند 3 گرم، سدیم 467 میلی گرم، منیزیم 74 میلی گرم، پتاسیم 262 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید