لاته زردچوبه

نوشیدنی برپایه شیر گیاهی یا لبنی ادویه دار با خواص مفید زردچوبه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر لبنی یا شیر بادام یا شیر نارگیل 1 لیوان
  • زردچوبه تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • عسل 2 قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • فلفل کمی

دستور تهیه

  • شیر، زردچوبه، عسل، زنجبیل و فلفل را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
  • مواد را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود اما نجوشد.
  • سپس در ماگ بریزید و روی آن دارچین بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 70 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 10.9 گرم، فیبر 1.1 گرم، قند 8.1 گرم، چربی 2.7 گرم، کلسیم 466 میلی گرم، پتاسیم 108 میلی گرم، سدیم 172 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید