داهل عدس قرمز

یک غذای هندی با پروتئین گیاهی

متعلق به دسته های

داهل عدس قرمز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • عدس قرمز: 1 و نیم لیوان
  • هویچ خردشده: 1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه: 1 عدد کوچک
  • پیاز خردشده: 1 عدد بزرگ
  • سیر خردشده: 4 حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 1/2 قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات یا آب: 3 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • شیر یا شیر نارگیل: 1 لیوان
  • پودر زیره: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 قاشق غذاخوری
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • نمک یا فلفل: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: 1/3 قاشق چایخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، زنجبیل، سیر، هویچ و فلفل دلمه را تفت دهید.
  • سایر ادویه ها، شکر، عدس قرمز، و عصاره سبزیجات یا آب را اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد.
  • در نهایت که عدس پخته شد، شیر یا شیر نارگیل را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
  • به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

نکات

این غذا را گرم به همراه برنج، یا سیب زمینی را نان سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 302 کالری، چربی 9.7 گرم، کربوهیدرات 35 گرم، کربوهیدرات 35 گرم، فیبر 8.1 گرم، قند 5.8 گرم، پروتئین 14 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید