نان پارمسان و رزماری

سادگی و طعم این نان بدون نیاز به ورز دادن را دوست خواهید داشت

متعلق به دسته های

نان پارمسان و رزماری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 3 لیوان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • رزماری تازه خردشده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آویشن خردشده: 1/2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 قاشق چایخوری
  • مخمر: 7 گرم
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/3 لیوان
  • آب: 1 و 1/3 لیوان
  • شکر: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • مخمر را در آب بریزید به همراه نصف قاشق چایخوری شکر و اجازه دهید فعال شود.
  • آرد، پنیر پارمسان، رزماری، آویشن، نمک، سیر را مخلوط کنید.
  • مخلوط آب و مخمر فعال شده را به مخلوط آرد بیفزایید.
  • اگر خمیر خیلی شل بود می توانید تا یک دوم لیوان آرد را به خمیر بیفزایید.
  • روی خمیر را با دستمال آشپزخانه بپوشانید و به مدت 6 ساعت در محل کمی گرم قرار دهید.
  • خمیر باید دوبرابر شود.
  • قالب 22 سانتیمتری را چرب کنید.
  • خمیر را در آن قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از پخت اجازه دهید نان دست کم ده دقیقه سرد شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 150 کالری، کربوهیدرات 29 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 1 گرم، سدیم 288 میلی گرم، پتاسیم 40 میلی گرم، قند 1 گرم، کلسیم 45 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید