حریرا مراکشی

حریره یک سوپ بر پایه گوجه فرنگی است که در مرکز بسیاری از سفره های مراکشی در ماه رمضان قرار می گیرد.

متعلق به دسته های

حریرا مراکشی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت خورشی ، به قطعات لقمه ای خرد شده 450 گرم
  • پیاز متوسط، خرد شده 1 عدد
  • کرفس، خرد شده 2 ساقه
  • گشنیز تازه خرد شده، 3/4 لیوان
  • جعفری تازه خرد شده، 3/4 لیوان
  • آب 8 لیوان
  • گوجه فرنگی خرد شده 840 گرم
  • عدس نپخته، شسته شده 1 لیوان
  • کنسرو نخود پخته 1 لیوان
  • فلفل 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین آ1/2 قاشق چایخوری
  • ورمیشل 1 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • گوشت ، پیاز، کرفس و 1/4 لیوان از گشنیز و جعفری را اضافه کنید.
  • حدود 10 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود و پیاز و کرفس نرم شوند.
  • آب، گوجه فرنگی و آب آن، عدس، نخود، فلفل، زنجبیل، نمک، زردچوبه و دارچین را به قابلمه اضافه کنید.
  • روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا بپزید،
  • روی آن را بپوشانید و یک یا دو بار هم بزنید تا گوشت و عدس نرم شوند، حدود 45 دقیقه.
  • سوپ را خوب هم بزنید. رشته فرنگی را اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و گهگاه هم بزنید تا رشته ها نرم شوند.
  • 1/2 لیوان باقی مانده از گشنیز و جعفری را هم بزنید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر 1 و 2/3 لیوان: انرژی 318 کالری، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 36 میلی گرم، کربوهیدرات 41 گرم، پروتئین 24 گرم، فیبر 10 گرم، سدیم 695 میلی گرم، پتاسیم 958 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید