بیسکاتی پسته ای ایتالیایی

یک کوکی مغزدار عالی در کنار چای و قهوه

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
بیسکاتی پسته ای ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 1 و نیم لیوان و 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر: 1/4 و 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: کمی
  • پسته خردشده: 1/2 لیوان
  • رنده پوست نصف پرتقال (اختیاری)

دستور تهیه

  • آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • وسط آرد را گود کرده، شکر، کره، تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و وانیل را در آن بریزید.
  • مواد را خوب مخلوط کنید.
  • سپس پسته را بیفزایید.
  • اگر خمیر خیلی خشک بود می توانید یک تا دو قاشق غذاخوری شیر را کم کم اضافه کنید.
  • خمیر را روی سطح صاف با ابعاد 6 در 6 سانتیمتر باز کنید و روی سینی فر قرار دهید.
  • سینی را به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس خمیر را از فر خارج کنید. اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه بماند و سپس به 15 قطعه برش بزنید.
  • بیسکاتی ها را مجدد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  • بعد از این مدد از فر خارج کرده و اجازه دهید ده دقیقه سرد شود.

نکات

می توانید بجای شکر به همان مقدار عسل اضافه کنید ولی 2 قاشق غذاخوری به مقدار آرد بیفزایید.

می توانید 1/2 لیوان شکلات سفید خرد شده هم به بیسکاتی ها بیفزایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 عدد بیسکاتی کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 107 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 5 گرم، چری اشباع 1 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، سدیم 34 میلی گرم، پتاسیم 74 میلی گرم، قند 4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید