ترافل پسته ای

این شکلات بسیار خوش طعم و ساده است.

متعلق به دسته های

ترافل پسته ای

مواد اولیه

فیلینگ:

  • خامه: 1 لیوان

  • کره: 2 قاشق غذاخوری

  • شکلات تلخ: 340 گرم

  • پسته نمکی: 1 لیوان

رویه:

  • شکلات: 280 گرم

  • روغن مایع یا روغن نارگیل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

  • نمک: 2 قاشق چایخوری (اختیاری)

     

دستور تهیه

فیلینگ:

  • خامه و کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شده و خامه شروع به حباب زدن کند اما نجوشد.

  • از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه بماند. سپس شروع به همزدن کنید تا شکلات در خامه حل شود.

  • در غذاساز، پسته ها را خرد کنید و به مخلوط شکلات و خامه بیفزایید.

  • روی ظرف را بپوشانید و حدود دو ساعت در یخچال قار دهید تا فرم بگیرد.

  • سپس ازیخچال بیرون آورده با قاشق بستنی کوچک به اندازه دو قاشق چایخوری از فیلینگ را بردارید.

  • توپ های شکلاتی را 15 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

رویه:

  • در یک ظرف مناسب مایکروویو، شکلات و روغن مایع را بریزید و یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

  • سپس خوب هم بزنید تا شکلات مایع شود. اگر نیاز بود زمان را حدود 30 ثانیه دیگر افزایش دهید.

  • ترافل ها را از فریزر خارج کنید و روی آنها شکلات بریزید. می توانید ترافل ها را در شکلات بغلتانید تا همه اطراف آن شکلاتی شود. البته باید سریع  عمل کنید زیرا ترافل ها زود نرم می شوند.

  • می توانید روی ترافل های آماده کمی نمک بپاشید.

ترافل پسته ای1

نکات

ترافل ها را در یخچال می توانید تا 1 هفته نگهداری کنید.

می توانید بجای مایکروویو شکلات ها را به روی بن ماری ذوب کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 48 ترافل کافیست. به ازای هر ترافل: انرژی 100 کالری، پروتئین 0.6 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر رژیمی 1.2 گرم، قند 5.6 گرم، چربی 8.2 گرم، چربی اشباع 4.5 گرم، کلسترول 8.1 میلی گرم، سدیم 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید