خامه و کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شده و خامه شروع به حباب زدن کند اما نجوشد.
از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه بماند. سپس شروع به همزدن کنید تا شکلات در خامه حل شود.
در غذاساز، پسته ها را خرد کنید و به مخلوط شکلات و خامه بیفزایید.
روی ظرف را بپوشانید و حدود دو ساعت در یخچال قار دهید تا فرم بگیرد.
سپس ازیخچال بیرون آورده با قاشق بستنی کوچک به اندازه دو قاشق چایخوری از فیلینگ را بردارید.
توپ های شکلاتی را 15 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
رویه:
در یک ظرف مناسب مایکروویو، شکلات و روغن مایع را بریزید و یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
سپس خوب هم بزنید تا شکلات مایع شود. اگر نیاز بود زمان را حدود 30 ثانیه دیگر افزایش دهید.
ترافل ها را از فریزر خارج کنید و روی آنها شکلات بریزید. می توانید ترافل ها را در شکلات بغلتانید تا همه اطراف آن شکلاتی شود. البته باید سریع عمل کنید زیرا ترافل ها زود نرم می شوند.
می توانید روی ترافل های آماده کمی نمک بپاشید.
نکات
ترافل ها را در یخچال می توانید تا 1 هفته نگهداری کنید.
می توانید بجای مایکروویو شکلات ها را به روی بن ماری ذوب کنید.