کیک کدوحلوایی شکلاتی

یک کیک کم شیرین، سبک و ادویه دار برای عصرانه روزهای پاییزی

متعلق به دسته های

کیک کدوحلوایی شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

 

  • ماست: 1/4 لیوان

  • پوره کدو حلوایی: 1/2 لیوان

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

  • شکر یا هر شیرین کننده دیگر: 1/3 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • پودر جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری

  • بکینگ پودر1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • آرد گندم: 1 و 1/4 لیوان

  • چیپس شکلاتی: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • در یک کاسه، ماست، پوره کدو، تخم مرغ، شکر، وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید.

  • دارچین، جوزهندی، بکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط کنید و به مواد قبل اضافه کنید.

  • یک سوم لیوان چیپس شکلاتی را در مواد بریزید و باقی را برای روی آن نگهدارید.

  • خمیر را در قالب ریخته و باقیمانده چیپس شکلاتی را روی آن بریزید.

  • برای 40 دقیقه در فر بپزید بعد با خلال دندان تست کنید اگر پخته بود از فر بیرون بیاورید.

نکات

می توانید یک دوم از آرد را با آرد سبوس دار جایگزین کنید.

این کیک برای گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

به ازای هر برش کیک: انرژی 94 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 3 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 1595 واحد، ویتامین سی 0.4 میلی گرم،  کلسیم 36 میلی گرم، آهن 0.8 میلی گرم،  سدیم 150 میلی گرم، پتاسیم 102 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید