لقمه خیار

یک پیش غذای ساده است که در عین سادگی بافت ترد لذت بخشی دارد.

متعلق به دسته های

لقمه خیار

مواد اولیه

  •  مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • خیارشور ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 2 قاشق چایخوری
  • ژامبون گوشت یا مرع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ پخته: 1 عدد بزرگ
  • کرفس ریزخرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • خیار: 2 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • مایونز، خیارشور، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم.
  • ژامبون، کرفس، پیار و تخم مرغ را ریز خرد می کنیم و به مخلوط بالا می افزاییم.
  • خیارها را با ضخامت حدود 4 سانتیمتر برش می زنیم و با قاشق کوچک کمی داخل آن را خالی می کنیم. 
  • داخل هر خیار حدود 2 قاشق چایخوری از مخلوط میریزیم.

نکات

می توانید از مخلوط ماست و مایونز استفاده کنید که میزان چربی لقمه ها کاهش یابد.

ارزش غذایی

با این مقدار می توان 24 لقمه درست کرد. در هر 3 لقمه: انرژی 38 کالری، پروتئین 2.6 گرم، کربوهیدرات 3 گرم، فیبر رژیمی 0.4 گرم، قند 1.5 گرم، چربی 1.8 گرم، چربی اشباع 0.4 گرم، کلسترول 27.2 میلی گرم، ویتامین آ 103.9 واحد، ویتامین سی 4.1 میلی گرم، فولات 8.5 میکروگرم، کلسیم 14.5 میلی گرم، آهن 0.3 میلی گرم، منیزیم 10 میلی گرم، سدیم 208.6 میلی گرم، پتاسیم 126 میلی گرم

منبع: wwcomw.eatingwell.

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید