براونی با روکش شکلات

عالی برای دوستداران شکلات

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
براونی با روکش شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 3/4 لیوان
  • پودر شکر: 2/3 لیوان
  • پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
  • شکلات نیمه شیرین یا تلخ: 85 گرم
  • روغن مایع: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/4 لیوان
  • عسل: 1 و نیم قاشق غذاخوری مخلوط شده با 3 قاشق غذاخوری آب ولرم
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • گردو خردشده: 1/3 لیوان (اختیاری)
  • شکلات ذوب شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • یک ظرف مناسب فر 20 در 20 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشایند.
  • آرد، پودر شکر، و پودر کاکائو را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • شکلات خردشده و روغن را در یک ظرف به روش بن ماری یا در مایکرویو بگذارید تا ذوب شوند.
  • سپس از روی حرارت برداشته و شکر، مخلوط شکر و آب، وانیل و نمک را در آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  • تخم مرغ را افزوده و خوب هم بزنید.
  • مخلوط آرد را هم اضافه کنید.
  • در این مرحله می توانید گردو خردشده را بریزید.
  • قالب را به مدت 20 تا 24 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید دو و نیم ساعت سرد شود.
  • براونی را برش بزنید و نصف هر برش را در شکلات ذوب شده قرار دهید و روی کاغذ روغنی در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.

نکات

این براونی را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 64 براونی کافیست. به ازای هر برش: انرژی 38 کالری، پروتئین 0.5 گرم، کربوهیدرات 6.3 گرم، فیبر 0.4 گرم، قند 4.6 گرم، چربی 1.6 گرم، چربی اشباع 0.9 گرم، کلسترول 3.6 میلی گرم، ویتامین آ 12.5 واحد، سدیم 6.5 میلی گرم، پتاسیم 21.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید