گاناش شکلاتی

عالی برای روکش کیک و شیرینی و سس برای طعم دار کردن دسرها و سالاد میوه ها

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
گاناش شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1 لیوان
  • خامه: 2/3 لیوان

دستور تهیه

  • خامه را در یک ظرف بریزید و روی حرارت یا در مایکروویو گرم کنید تا بجوشد.
  • سپس از روی حرارت برداشته شکلات را در آن بریزید و اجازه دهید یک دقیقه بماند و سپس خوب هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود.
  • گاناش را کمی در یخچال قرار دهید تا دمای آن کاهش یابد و سپس می توانید آن را روی کیک، بستنی یا سالاد میوه بریزید.

نکات

هرچقدر میزان شکلات بیشتر باشد سس غلیظ تر می شود.

انتخاب نوع شکلات شیرین، نیمه شیرین و تلخ بسته به ذائقه شماست.

می توانید از شکلات سفید استفاده کنید و گاناش شکلات سفید تهیه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه یک و یک چهارم لیوان گاناش کافیست. به ازای هر دو قاشق غذاخوری: انرژی 135 کالری، چربی 11 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 22 میلی گرم، سدیم 8 میلی گرم، کربوهیدرات 11 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید