شکلات تپه ای

این شکلات طعم دلنشین شکلات تلخ و نارگیل را دراست.

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر نارگیل: یک و نیم لیوان
  • عسل: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن نارگیل: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 85 گرم
  • روغن: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • برای تهیه این شکلات خانگی، پودر نارگیل، عسل، و روغن نارگیل و وانیل را در مخلوط‌کن مخلوط کنید تا چسبناک شوند و دیگر خرد نشوند.
  • مواد را به شکل تپه های کوچک در آورید و روی یک بشقاب روغنی یا موم شده قرار دهید و در یخچال یا فریزر بگذارید تا سفت شود.
  • شکلات را ذوب کنید.
  • سپس اگر می خواهید رویه صاف تری داشته باشید، روغن اختیاری را به آن اضافه کنید.
  • تپه های نارگیل سرد را به شکلات آغشته کنید. در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا شکل خود را حفظ کند.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 شکلات کافیست. به ازای هر شکلات: انرژی 130 کالری، چربی 9 گرم، چربی اشباع 8 گرم، سدیم 9 میلی گرم، کربوهیدرات 6 گرم، پروتئین 1.5 گرم، پتاسیم 29 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید