گرانولا مغز و عسل

یک گرانولای سالم برای قلب. می توانید آجیل یا میوه خشک مورد علاقه خود را جایگزین مواد پیشنهادی کنید.

متعلق به دسته های

گرانولا مغز و عسل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جو دو سر پرک: 5 لیوان
  • تکه های نارگیل: 1 لیوان
  • خلال بادام: 1/2 لیوان
  • گردودرشت خرد شده: 1/2 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1/2 لیوان
  • تخمه کدو بدون نمک: 1/3 لیوان
  • تخمه آفتابگردان بدون نمک: 1/3 لیوان
  • عسل: 1/2 لیوان
  • آب: 1/2 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • کرنبری خشک: 1/2 لیوان (اختیاری)
  • کشمش: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 135 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • جودوسر پرک، نارگیل، بادام، گردو، شکر قهوه ای، تخم کدو و تخمه آفتابگردان را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • عسل، آب و روغن را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و روی مخلوط جودوسر پرک بریزید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  • مخلوط را در یک سینی پهن کنید.
  • 45 دقیقه در فر بگذارید. از فر خارج کنید، هم بزنید و 45 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا قهوه ای طلایی شده و شروع به ترد شدن کند.
  • کرنبری و کشمش را هم اضافه کنید.
  • سپس از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.

نکات

این گرانولا را تا 2 هفته در یک ظرف در بسته می توانید نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر 1/2 لیوان گرانولا: انرژی 251 کالری؛ پروتئین 5.8 گرم؛ کربوهیدرات 31.7 گرم؛ فیبر رژیمی 3.8 گرم؛ قند 14.8 گرم؛ چربی 12.2 گرم؛ چربی اشباع 3.1 گرم؛ ویتامین آ 1.8؛ ویتامین سی 0.2 میلی گرم؛ فولات 7.2 میکروگرم؛ کلسیم 30.8 میلی گرم؛ آهن 1.6 میلی گرم؛ منیزیم 18.7 میلی گرم؛ پتاسیم 111.9 میلی گرم؛ سدیم 3.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید