کیک گردو یونانی

یک عصرانه مدیترانه ای سرشار از طعم

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

کیک

  • گردو خردشده 1 و 1/4 لیوان
  • آرد گندم 1 و نیم لیوان
  • آرد جو 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • پودر میخک 3/4 قاشق چایخوری
  • جوزهندی 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • شکر قهوه ای 3/4 لیوان
  • ماست یونانی 2/3 لیوان
  • رنده پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال 1/2 لیوان
  • روغن مایع 1/4 لیوان

شربت

  • آب پرتقال 1/3 لیوان
  • شکر قهوه ای 1/4 لیوان
  • برش پوست پرتقال یک تکه دو سانتیمتری
  • میخک کامل 2 عدد

دستور تهیه

  • برای تهیه کیک: قالب 22 در 22 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • گردو را در یک سینی فر پخش کنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گردو بوداده شود. در این مدت یکبار هم بزنید.
  • گردوها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
  • در یک ظرف، آرد گندم، آرد جو، بکینگ پود، دارچین، میخک، جوزهندی و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها، و شکر قهوه ای را ریخته و با همزن هم بزنید.
  • ماست و رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را در یک کاسه کوچک دیگر مخلوط کنید.
  • مخلوط ماست را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
  • روغن را هم بریزید.
  • مخلوط آرد را کم کم بیفزایید و خوب هم بزنید.
  • یک لیوان از گردو را در مخلوط کیک بریزید.
  • خمیر را در قالب آماده شده بریزید.
  • اجازه دهید 35 تا 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزد.
  • برای تهیه شربت: یک سوم لیوان آب پرتقال، یک چهارم لیوان شکر قهوه ای، برش پوست لیمو و دانه های میخک را در یک ظرف بریزید.
  • اجازه دهید بجوشد.
  • سپس دمای شعله ار کاهش دهید و حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند تا شربت غلیظ شود.
  • برش پوست پرتقال و دانه میخک را از شربت خارج کنید.
  • وقتی کیک پخته شد، از فر خارج کرده و با یک خلال دندان روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید.
  • با کمک یک برس شری را روی کیک بمالید.
  • یک چهارم لیوان گردو خردشده باقیمانده را روی کیک بریزید و اجازه دهید کیک خنک شود.
  • سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 294 کالری، پروتئین 6.8 گرم، کربوهیدرات 38.5 گرم، فیبر 3.2 گرم، قند 20 گرم، چربی 13.8 گرم، چربی اشباع 1.9 گرم، کلسترول 31.8 گرم، منیزیم 30 میلی گرم، پتاسیم 166 میلی گرم، سدیم 214 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید