کیک کاپوچینو ایتالیایی

ساده با طع قهوه و شکلات

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوی
  • نمک کمی
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده 2/3 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • روغن مایع یا کره آب شده 1/2 لیوان
  • قهوه دم کشیده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • آرد، بکینگ پودر، و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • در یک کاسه کوچک چیپس شکلاتی را با یک قاشق چایخوری آرد مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ ها، زرده و شکر را با همزن بزنید تا سبک شود.
  • روغن و قهوه را اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس مخلوط آرد را بریزید و با قاشق هم بزنید.
  • نیمی از چیپس شکلاتی یا شکلات خردشد را هم در این مرحله بریزید.
  • خمیر را در یک قالب 24 سانتیمتری چرب شده بریزید و باقی شکلات های خردشده یا چیپس شکلاتی را روی آن بریزید.
  • قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 343 کالری، کربوهیدرات 48 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 15 گرم، سدیم 29 میلی گرم، پتاسیم 17 میلی گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید