کیک هویچ بدون شکر

ورژن سالم تر کیک هویچ کلاسیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • هویچ 300 گرم
  • آرد جودوسر 100 گرم
  • خرما 50 گرم
  • سیب 300 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد

رویه

  • موز 2 عدد
  • تمشک یا توت فرنگی (برای رنگ) 30 گرم
  • پنیر خامه ای 150 گرم

دستور تهیه

  • خرماها را در کاسه ریخته و روی آن آب بریزید و کناری بگذارید.
  • هویچ ها را رنده کنید.
  • سیب ها را هم پوست گرفته و رنده کنید و به هویچ بیفزایید.
  • خرماها را از آب خارج کرده و پوست و هسته آن ها را جدا کرده و با کمک چاقو ریز خرد کنید.
  • خرماهای ریز شده را به مخلوط هویچ و سیب اضافه کنید.
  • آردجودوسر و تخم مرغ ها به همراه نمک را هم بیفزایید.
  • خوب هم بزنید.
  • در یک قالب 17 در 26 سانتیمتری کاغذ روغنی انداخته و روی آن را چرب کنید.
  • مواد را در قالب ریخته خوب روی آن را صاف کنید و به مدت یک ساعت در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از پخت از فر خارج کرده و از وسط برش بزنید.
  • برای تهیه روی، موزها را در غذاساز خوب پوره کنید و پنیر خامه ای و تمشک یا توت فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • بین دو برش کیک رو روی آن را از رویه آماده شده بریزید.
  • با کمی تمشک و پرک بادام تزئین کنید.

نکات

می توانید برای تهیه آرد جودوسر، جودوسر پرک را در آسیاب پودر کنید.

ارزش غذایی

به ازای هر صد گرم کیک و رویه: انرژی 111 کالری، پروتئین 4.5 گرم، چربی 3.13 گرم، کربوهیدرات 16.26 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید