پای دابل چاکلت ایتالیایی

یک پای آسان و خوش طعم با فیلینگ خامه ای

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
پای دابل چاکلت ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خمیر پای شکلاتی
  • شکر: 1/3 لیوان و یک قاشق غذاخوری
  • کره: 1/4 لیوان و سه قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخی
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • نمک: کمی
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • فیلینگ شکلاتی
  • شکلات تلخ: 360 گرم
  • خامه: 1 لیوان و یک قاشق غذاخوری
  • کره: 1/4 لیوان

دستور تهیه

خمیر پای شکلاتی

  • در یک کاسه بزرگ شکر، کره و وانیل را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. (می توانید خمیر را در غذاساز هم درست کنید)
  • در یک کاسه متوسط آرد، نمک، بکینگ پودر و کاکائو را با هم مخلوط کرده، مواد خشک را با چنگال یا غذاساز به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا تقریباً یکدست شود.
  • خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید (ممکن است لازم باشد کمی آرد اضافه کنید، اما هر چند وقت یکبار اضافه کنید). در پلاستیک بپیچید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • خمیر را از یخچال خارج کرده و به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر صاف کنید.
  • خمیر را در ظرف پای آماده شده قرار دهید، خمیر را به تناسب قالب برش دهید، در صورت تمایل لبه ها را فرم دهید. سپس با چنگال چند بار کف آن را سوراخ کنید. روی پای را با پلاستیک بپوشانید و دوباره به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • قالب را از یخچال خارج کنید.
  • روی خمیر یک کاغذ روغنی بگذارید و لوبیاهای خشک روی آن بریزید این امر کمک می کند که وسط خمیر پف نکند. حدود 15-17 دقیقه بپزید.
  • خمیر پای را از فر خارج کرده، کاغذ و لوبیا را با احتیاط از روی خمیر بردارید و تقریباً 10-15 دقیقه دیگر خمیر را در فر قرار دهید و به پخت ادامه دهید تا پخته شود.
  • قبل از افزودن فیلینگ اجازه دهید کاملا خنک شود.

فیلینگ شکلاتی

  • در حالیکه خمیر پای خنک می شود فیلینگ را تهیه کنید.
  • خامه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود اما نجوشد.
  • شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
  • اجازه دهید فیلینگ کمی خنک شود.
  • فیلینگ خنک شده را روی خمیر پای آماده بریزید.
  • روی آن را بپوشانید و به دست کم مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

نکات

این مواد لازم برای تهیه دو خمیر پای کافیست.

ارزش غذایی

هر پای برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 473 کالری، کربوهیدرات 38 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 33 گرم، چربی اشباع 20 گرم، کلسترول 69 میلی گرم، سدیم 152 میلی گرم، پتاسیم 356 میلی گرم، فیبر5 گرم، قند 16 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید