ساندویچ پنیر و ترشی لبو

این ساندویچ ساده، سریع و خوش طعم است.

متعلق به دسته های

ساندویچ پنیر و ترشی لبو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر فتا یا صبحانه، نرم شده: 55 گرم
  • پیازچه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نان تست سبوس دار، کمی برشته شده: 2 تکه
  • گردوی خرد شده، تفت داده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • ترشی لبو ورقه شده: 55 گرم (برای طرزتهیه ترشی لبو خانگی کلیک کنید)
  • بیبی اسفناج: 1 لیوان

دستور تهیه

  • پنیر، پیازچه، شوید، روغن، نمک و فلفل را با هم در یک کاسه کوچک له کنید.
  • مخلوط پنیر را در یک طرف هر برش نان تست پخش کنید.
  • گردو را روی یک برش بپاشید سپس روی آن ترشی لبو و اسفناج بریزید.
  • روی برش دوم نان تست را هم پنیر بمالید و روی ساندویچ قرار دهید.
  • ساندویچ را از وسط نصف کنید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی کالری، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر رژیمی 6 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 18 گرم، چربی کل 24 گرم، چربی اشباع 10 گرم، کلسترول 26 گرم، ویتامین آ 1351 واحد، ویتامین سی 7 میلی گرم، فولات 56 میلی گرم، سدیم 842 میلی گرم، کلسیم 176 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، منیزیم 42 میلی گرم، پتاسیم 216 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید