کیک موز شکلاتی

یک راه عالی برای استفاده از موزهای خیلی رسیده

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد بادام نرم 2 لیوان
  • پودر کاکائو 6 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • موز له شده 3 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عسل 1/4 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • آرد بادام، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • موز، تخم مرغ، عسل و وانیل را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط موز بیفزایید و هم بزنید.
  • نیمی از چیپس شکلاتی را در خمیر بریزید و هم بزنید.
  • خمیر را با دقت در یک قالب آماده بریزید.
  • باقیمانده چیپس شکلاتی را روی خمیرها بریزید.
  • قالب را به مدت 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

نکات

این کیک را می توانید تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 205 کالری، کربوهیدرات 22 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، سدیم 160 میلی گرم، پتاسیم 220 میلی گرم، فیبر 4 گرم، قند 13 گرم، کلسیم 86 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید