شکر قهوه ای و دو قاشق غذاخوری دارچین را مخلوط کنید.
مخلوط شکر و دارچین را کف یک قالب 25 در 37 سانتیمتری بپاشید.
برش های سیب را روی لایه شکر بچینید.
آرد، آب سیب، شکر سفید، کره، تخم مرغ، شیر، یک قاشق غذاخوری دارچین، وانیل، بکینگ پودر، و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن حدود 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شود.
خمیر را روی لایه سیب بریزید.
قالب را در فر گرم شده به مدت 45 تا 55 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه خنک شود.