کیک سیب برعکس

یک کیک با طعم مطلوب سنتی

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر قهوه ای 1 و نیم لیوان
  • دارچین 3 قاشق غذاخوری
  • سیب خردشده متوسط 5 عدد
  • آرد 4 لیوان
  • آب سیب 1 و نیم لیوان
  • شکر سفید 1 و نیم لیوان
  • کره 1 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شیر 1/2 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • شکر قهوه ای و دو قاشق غذاخوری دارچین را مخلوط کنید.
  • مخلوط شکر و دارچین را کف یک قالب 25 در 37 سانتیمتری بپاشید.
  • برش های سیب را روی لایه شکر بچینید.
  • آرد، آب سیب، شکر سفید، کره، تخم مرغ، شیر، یک قاشق غذاخوری دارچین، وانیل، بکینگ پودر، و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن حدود 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شود.
  • خمیر را روی لایه سیب بریزید.
  • قالب را در فر گرم شده به مدت 45 تا 55 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  • بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه خنک شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 برش کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 534 کالری، چربی 18 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 104 میلی گرم، سدیم 613 میلی گرم، کربوهیدرات 89 گرم، فیبر 4 گرم، قند 53 گرم، پروتئین 7 گرم، پتاسیم 219 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید