کیک عسل یونانی

یک میان وعده مدیترانه ای

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

کیک

  • تخم مرغ 5 عدد
  • ماست یونانی 1 لیوان
  • شکر 2 لیوان
  • پودر بادام 5 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست یک لیمو
  • رنده پوست یک پرتقال
  • آرد 1/4 لیوان
  • آرد سمولینا 1 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 3/4 لیوان
  • بادام پرک کمی

شربت عسل و پسته

  • پسته 1 و 1/4 لیوان
  • عسل 1 و 1/4 لیوان
  • آب دو عدد پرتقال
  • آب یک عدد لیمو

دستور تهیه

  • یک ظرف 32 در 22 سانتیمتری را چرب کنید.
  • برای تهیه کیک، تخم مرغ، ماست، عسل، پودر بادام، رنده پوست پرتقال و لیمو مخلوط کنید.
  • روغن را اضافه کنید.
  • آرد سفید، آرد سمولینا و بکینگ پودر را هم به مخلوط اضافه کنید.
  • خمیر را در قالب بریزید.
  • به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
  • برای تهیه شربت عسل، ابتدا پسته را در یک تابه بدون روغن روی حرارت متوسط تست دهید.
  • سپس عسل، آب پرتقال و آب لیمو را به تابه اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد سپس دما را کاهش دهید و یک دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود.
  • با کمک یک چاقو کوچک، سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید. شربت عسل و پسته داغ را روی آن بریزید.
  • در صورت تمایل روی کیک بادام پرک بریزید.
  • بهتر است کیک را چند ساعت بعد استفاده کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 15 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 514 کالری، کربوهیدرات 74 گرم، پروتئین 10 گرم، چربی 21.9 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، کلسترول 55 میلی گرم، سدیم 85.7 میلی گرم، پتاسیم 292 میلی گرم، فیبر 3.3 گرم، قند 53.5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید