پای کرم موز

دسر پرپتاسیم و پرفیبر

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • موز رسیده خردشده 2 عدد متوسط
  • جودوسر پرک 2 لیوان
  • شیر 1 و 3/4 لیوان
  • ماست یونانی 3/4 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • دانه چیا 1 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • بیسکویت خردشده 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • یک عدد موز را با کمک چنگال له کنید.
  • جودوسر پرک، شیر، 1/4 ماست، وانیل، دانه چیا، دارچین، و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دست کم 8 ساعت در یخچال بماند تا مایع جذب جودوسر پرک شده و مخلوط غلیظ شود.
  • 4 لیوان را آماده کنید، یک سوم لیوان از مخلوط جودوسر پرک را در هر لیوان بریزید.
  • روی هرکدام دو قاشق غذاخوری ماست بریزید.
  • مابقی موز را خرد کرده و روی آن ها بریزید.
  • مابقی مخلوط جودوسر پرک را روی آن ها بریزید.
  • بیسکویت خردشده را قبل از سرو روی آن ها بریزید.

نکات

این پای موز را می توانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید. 

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 364 کالری، کربوهیدرات 57 گرم، فیبر 7 گرم، قند 19 گرم، پروتئین 14 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 13 میلی گرم، کلسیم 214 میلی گرم، سدیم 231 میلی گرم، منیزیم 100 میلی گرم، پتاسیم 580 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید