کیک زرد شکلات صبحانه

یک کیک خوش طعم ایتالیایی

متعلق به دسته های

  • کیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • زرده تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • شیر: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 لیوان
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • شکلات صبحانه: 1/2 تا 3/4 لیوان

دستور تهیه

  • دو قاشق از آرد را بردارید و بجای آن دو قاشق نشاسته ذرت را به آرد اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، زرده و شکر را برای حدود دو دقیقه با هم زن هم بزنید.
  • سپس شیر، روغن و وانیل را بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
  • در این مرحله مخلوط آرد و نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
  • خمیر را در یک قالب چرب شده بریزید و برای حدود 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.
  • بعد از سرد شدن کیک را از عرض نصف کنید.
  • روی یکی از لایه ها شکلات صبحانه بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار دهید.
  • روی کیک پودرقند بپاشید و سرو کنید.

نکات

اگر شکلات صبحانه شما خیلی سفت بود و نمی توانستید راحت آن را روی کیک بمالید کمی در مایکروویو حرارت دهید.

ارزش غذایی

 87 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 7.8 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 32 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 6.2 میلی گرم، فولات 29.7 میکروگرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 208.7 میلی گرم، پتاسیم 2 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید