کیش پنیر و گوجه فرنگی

غذای کم کربوهیدرات و سرشار از طعم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر چدار رنده شده 2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ 12 عدد
  • پنیر خامه ای 1/2 لیوان
  • کره ذوب شده 12 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خردشده متوسط 1 عدد
  • پیاز خردشده 1/4 لیوان
  • آویشن 1/8 قاشق چایخوری
  • جعفری خشک 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه

  • یک و نیم لیوان پنیر چدار را در یک ظرف پخت 20 در 30 سانتیمتری بریزید.
  • کره را ذوب کنید.
  • حالا تخم مرغ، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی و پیاز را به غذاساز اضافه کنید.
  • آویشن، جعفری خشک و نمک را با فلفل اضافه کنید.
  • اگر غذاساز ندارید، تخم‌مرغ‌ها را با پنیر خامه‌ای در ظرفی بریزید و گوجه‌فرنگی را با پیاز با بقیه مواد مخلوط کنید.
  • در حین مخلوط کرده مواد، به آرامی شروع به ریختن کره آب شده کنید.
  • در صورت عدم وجود غذاساز، فقط کره را در حالی که همه مواد با هم مخلوط می شوند، بریزید.
  • حالا مخلوط تخم مرغ را روی پنیر رنده شده در ظرف پخت بریزید.
  • با 1/2 لیوان پنیر باقی مانده روی آن را بپوشانید.
  • به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
  • قسمت بیرونی باید کاملاً پخته شود، در حالی که قسمت وسط آن فقط کمی ببندد.
  • قبل از سرو اجازه دهید، خنک شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 573 کالری، کربوهیدرات 4.6 گرم، پروتئین 23 گرم، چربی 52 گرم، چربی اشباع 29 گرم، کلسترول 490 میلی گرم، سدیم 730 میلی گرم، قند 2.1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید