سوپ مولی گاتانی

یک سوپ غنی و کم چرب انگلیسی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ران مرغ 900 گرم
  • پیاز زرد بزرگ خردشده 1 عدد
  • هویچ خردشده 4 عدد
  • ساقه کرفس خردشده 4 عدد
  • سیب سبز خردشده 2 عدد
  • زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 4 حبه
  • پودر کاری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • آب مرغ 4 لیوان (برای طرزتهیه آب مرغ خانگی کلیک کنید)
  • برنج سفید یا قهوه ای 1 لیوان
  • شیر لبنی یا نارگیل 420 گرم
  • گشنیز تازه خردشده 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • مرغ، پیاز، هویج، کرفس، سیب، زنجبیل، سیر، پودر کاری، نمک و فلفل را روی حرارت قرار دهید.
  • آب مرغ را اضافه کنید.
  • روی آن را بپوشانید و روی حرارت کم به مدت 4 ساعت بپزید.
  • برنج را بعد از این مدت اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا یکساعت دیگر بپزد.
  • مرغ ها را از سوپ خارج کرده و با کمک دو چنگال آن را ریش ریش کنید.
  • شیر لبنی یا شیر نارگیل و گشنیز را به سوپ اضافه کنید.
  • سپس مرغ ریش شده را هم بیفزایید.
  • سوپ را با گشنیز و سیب خردشده سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر 1 و 3/4 لیوان: انرژی 325 کالری، پروتئین 25 گرم، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر 4.6 گرم، قند 7.3 گرم، چربی 11.6 گرم، چربی اشباع 4.6 گرم، کلسترول 104 میلی گرم، ویتامین آ 5305 واحد، فولات 23 میکروگرم، کلسیم 47.7 میلی گرم، منیزیم 34.9 میلی گرم، پتاسیم 574 میلی گرم، سدیم 316 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید