سوپ ذرت مکزیکی

سوپ ساده و سریع

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره 2 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده 2 قاشق چایخوری
  • آب مرغ 6 لیوان (برای طرزتهیه آب مرغ خانگی کلیک کنید)
  • گوجه فرنگی 300 گرم
  • ذرت 3 تا 4 لیوان
  • نمک 3 قاشق چایخوری
  • پونه کوهی خشک 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
  • مرغ پخته خردشده 3 لیوان
  • خامه 3/4 لیوان

دستور تهیه

  • کره را در تابه بریزید.
  • سیر را در آن تفت دهید.
  • آب مرغ، گوجه فرنگی، ذرت و همه ادویه ها را بریزید و اجازه دهید بجوشد.
  • دمای شعله را کاهش دهید.
  • مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید کمی گرم شود.
  • خامه را در این مرحله اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
  • می توانید در زمان سرو روی آن پنیر دلخواه خود را بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 255 کالری، کربوهیدرات 17 گرم، پروتئین 11 گرم، چربی 16 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 65 میلی گرم، سدیم 1571 میلی گرم، پتاسیم 490 میلی گرم، فیبر 2 گرم، ویتامین آ 520 واحد، کلسیم 49 میلی گرم، آهن 1.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید