کوکی اوتمیل سیب

یک میان وعده نرم و در عین حال ترد

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات
کوکی اوتمیل سیب

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1/2 لیوان
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 1 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • جودوسر پرک: 2 لیوان
  • سیب بدون پوست رنده شده: 1 عدد
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • جوزهندی: 1/8 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • گردو خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکر قهوه ای را در یک ظرف با همزن مخلوط کنید تا نرم و سبک شود.
  • تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید.
  • بقیه مواد را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.
  • از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و با فاصله حدود 5 سانتیمتر روی سینی فر بگذارید.
  • سینی را به مدت ده تا دوازده دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

نکات

می توانید در یک کاسه کوچک، 1/4 لیوان پودر شکر را با 1/2 قاشق غذاخوری آب یا شیر مخلوط کرده و روی کوکی ها بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 135 کالری، کربوهیدرات 18 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 23 میلی گرم، سدیم 112 میلی گرم، پتاسیم 63 میلی گرم، فیبر1 گرم، قند 8 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید