تیرامیسو اوتمیل

یک ورژن سالم تر از دسر ایتالیایی با طعم اسپرسو و رویه خامه ای بر پایه ماست

متعلق به دسته های

تیرامیسو اوتمیل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شیر: 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ بزرگ ، کمی هم زده شده: 2 عدد
  • عسل: 1/4 لیوان
  • روغن نارگیل یا کره، ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر اسپرسو فوری: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • جودوسر پرک: دو و نیم لیوان

رویه

  • ماست یونانی: 1 لیوان
  • پنیر خامه ای کم چرب، نرم شده: 60 گرم
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • برای تهیه پایه جودوسر پرک: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک ظرف پخت 18 در 25 سانتیمتری را چرب کنید.
  • شیر، تخم مرغ، عسل، روغن نارگیل یا کره، پودر اسپرسو، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا یکدست شود.
  • جو دوسر در آن ریخته و در ظرف پخت آماده شده بریزید.
  • 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
  • سپس اجازه دهید حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 2 ساعت خنک شود.
  • روی آن را با نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • در حین پختن لایه جودوسر پرک، رویه را آماده کنید: ماست، پنیر خامه ای و عسل را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود.
  • برای سرو، رویه را روی لایه جودوسر پرک بریزید و روی آن پودر کاکائو بپاشید.
  • در دمای اتاق یا سرد سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 255 کالری، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر 3 گرم، پروتئین 10 گرم، قند 12 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 59 میلی گرم، سدیم 270 میلی گرم، کلسیم 159 میلی گرم، پتاسیم 261 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید