کوکو ذرت و نخود

یک پیش غذا، میان وعده یا صبحانه گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد نخودچی 80 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر کاری 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • آب 80 میلی لیتر
  • نخود پخته 400 گرم
  • ذرت پخته 80 گرم
  • پیاز قرمز ریزخردشده 1/4 عدد
  • سیر خردشده 2 حبه
  • گشنیز خردشده کمی

دستور تهیه

  • در یک کاسه آرد، نمک، بیکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
  • آب و آب لیمو را بریزید و مخلوط کنید.
  • نخود، ذرت شیرین، پیاز، سیر و گشنیز را اضافه کنید.
  • در یک ماهیتابه به اندازه ای روغن بریزید که کف آن را بپوشاند. روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید.
  • حدود 1 قاشق غذاخوری از مخلوط را اضافه کنید و هر طرف را برای چند دقیقه بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 195 کالری، کربوهیدرات 23 گرم، پروتئین 9 گرم، چربی 6 گرم، سدیم 372 میلی گرم، پتاسیم 20 میلی گرم، فیبر 5 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید