دیپ پنیر خامه ای و پیاز فرانسوی

می توانید این دیپ سبک را با سبزیجات و حتی در ساندویچ به عنوان سس استفاده کنید.

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده 3 لیوان
  • پنیر خامه ای 450 گرم
  • سس تند 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • سرکه بالزامیک 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار دهید.
  • پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
  • دمای شعله ار کم کرده و اجازه دهید روی حرارت کم بماند تا قهوه ای-طلائی شود.
  • هر بار یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا از سوختن پیازها جلوگیری کنید.
  • پیازها را در یک کاسه بریزید.
  • اجازه دهید خنک شود.
  • پنیر خامه ای را در غذاساز یک دقیقه هم بزنید.
  • سپس سس تند، پودر سیر، سرکه، پودر پیاز و فلفل را بریزید و باز مخلوط کنید.
  • پیازها را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • می توانید قبل از سرو اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند.

نکات

این دیپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 36 قاشق غذاخوری دیپ کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 22 کالری، چربی 1 گرم، کلسترول 1.5 میلی گرم، کربوهیدرات 1.5 گرم، قند 1 گرم، پروتئین 1.5 گرم، سدیم 45 میلی گرم، پتاسیم 19.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید