کلم و کاری

این غذای ساده سنتی کنیاست که می توانید همراه برنج سرو کنید.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم سفید متوسط یک عدد
  • آب 1/2 لیوان
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خردشده 3 عدد
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • کلم را نصف کنید؛ و به صورت نوارهای 2 سانتیمتری برش دهید و در یک ماهیتابه قرار دهید.
  • آب را اضافه کنید، درب آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط بپزید تا زمانی که نرم شود، حدود 25 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید.
  • در همین حال، کره را در یک تابه متوسط روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  • پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
  • آرد، پودر کاری و نمک را اضافه کنید؛ هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود.
  • شیر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا سس یکدست و کمی غلیظ شود.
  • وقتی کلم نرم شد، آبکش کنید و به ظرف سرو منتقل کنید. سس کاری را روی کلم بریزید و گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان):انرژی 126 کالری؛ چربی 5 گرم؛ کلسترول 12 میلی گرم؛ سدیم 249 میلی گرم; کربوهیدرات 18 گرم؛ فیبر رژیمی 6 گرم؛ پروتئین 4 گرم؛ قند 10 گرم؛ چربی اشباع 3 گرم؛ پتاسیم 519 میلی گرم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید