کراکر سیب

یک میان وعده سالم بدون شکر افزوده برای همه از جمله کودکان که می توانید با انواع دیپ ها و پنیر استفاده کنید.

کراکر سیب

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب رنده شده 100 گرم
  • کره ذوب شده 40 گرم
  • آرد جودوسر پرک 80 تا 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/3 قاشق چایخوری
  • نمک، دارچین و هل کمی

دستور تهیه

  • سیب را رنده کرده و با دارچین و هل مخلوط کنید.
  • کره را ذوب کرده و به سیب اضافه نمایید.
  • آرد جودوسر و بکینگ پودر را الک کرده و به سیب بیفزایید. و با دست مخلوط کنید.
  • خمیر نرم است اما به دست نمی چسبد.
  • خمیر را روی کاغذ روغنی پهن نمایید و با وردنه صاف کنید.
  • خمیر را به دوازده قسمت برش بزنید و روی سینی که کاغذ روغنی دارد بگذارید و با کمک چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید.
  • به مدت دوازده تا پانزده دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

می توانید جودوسر پرک را آسیاب کرده و به عنوان آرد جودوسر استفاده نمایید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 کراکر سیب کافیست. به ازای هر کراکر: انرژی 62 کالری، چربی 3.2 گرم، کربوهیدرات 7.7 گرم، فیبر 1.2 گرم، پروتئین 1.1 گرم، قند 2 گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید