کیک شکلاتی

این کیک ساده  و لذید یکی از بهترین کیک هایی شکلاتی است که امتحان کرده اید.

متعلق به دسته های

کیک شکلاتی

مواد اولیه

  • آرد: 3 لیوان
  • شکر: 2 لیوان
  • پودر کاکائو: 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • آب گرم: 2 لیوان
  • روغن مایع: 3/4 لیوان
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر اسپرسو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.
  • آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید.
  • آب، روغن، سرکه، وانیل و پودر اسپرسو را مخلوط می کنیم.
  • مواد خشک را به مخلوط بالا اضافه کنید.
  • به مدت 32 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که اگر یک خلال دندان را وارد کیک کنید تمیز بیرون بیاید.

نکات

مهم است که فر را از قبل گرم کنید. می توانید از کرم شکلاتی بین لایه های کیک استفاده کنید. 

می توانید از قالب 29 در 33 سانتیمتر استفاده کنید.

این دستور بدون تخم مرغ و لبنیات است با این حال بسیار نرم بوده و بافت خوبی دارد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش متوسط کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 381 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 59 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 33 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 389 میلی گرم

منبع: rachelcooks.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید