چگونه کینوا را بپزیم؟

این دانه سرشار از پروتئین را می توان در بسیاری غذاها از جمله سالادها استفاده کرد. 

متعلق به دسته های

  • گیاهخواری
چگونه کینوا بپزیم

مواد اولیه

  •  کینوا: 1 لیوان
  • آب: 1 و نیم لیوان

دستور تهیه

  • کینوا را به مدت 30 ثانیه بشویید. 
  • روی کینوا ها یک و نیم لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد.
  • وقتی جوشید دما را کم کرده در ظرف را بگذارید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
  • از روی حرارت بردارید و درب ظرف را به مدت 5 دقیقه دیگر بسته نگه دارید.
  • سپس درب ظرف را بردارید باید همه آب جذب کینوا شده باشد.

نکات

کینوا پخته را می توانید تا 5 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

هر لیوان کینوا پخته: انرژی 209 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، چربی 3 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 8 واحد،کلسیم 30 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، سدیم 9 میلی گرم، پتاسیم 319 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید