چای سبز و عسل

نوشیدنی حاوی آنتی اکسیدان ها

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب 4 لیوان
  • برش های پوست لیمو (برش های باریک 5 سانتیمتری) 4 عدد
  • برش پرتقال (برش های باریک 5 سانتیمتری) 4 عدد
  • چای سبز 4 کیسه
  • عسل 2 قاشق چایخوری
  • برش های لیمو 4 عدد

دستور تهیه

  • آب، برش های پوست لیمو و برش های پوست پرتقال را در یک ظرف روی حرارت قرار دهید و اجاز دهید بجوشد.
  • دمای شعله را کاهش دهید و اجازه دهید بدون درپوش ده دقیقه روی حرارت بماند.
  • سپس برش های پوست لیمو و پرتقال را از آب خارج کنید.
  • کیسه های چای سبز را در قوری بگذارید و آب حاوی عصاره لیمو و پرتقال را در آن بریزید.
  • در قوری را گذاشته و اجازه دهید یک تا سه دقیقه بماند.
  • سپس کیسه های چای را خارج کرده، عسل را بریزید.
  • چای آماده شده را در لیوان ها ریخته و با برش های لیمو سرو کنید.

نکات

بهتر است قسمت سفید پوست لیمو و پرتقال را بگیرید تا نوشیدنی شما تلخ نشود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 16 کالری، پروتئین 0.2 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، قند 3.2 گرم، فولات 11 میکروگرم، منیزیم 8.8 میلی گرم، پتاسیم 109 میلی گرم، سدیم 7.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید