کوکی پسته ای

یک کوکی ساده پرپتاسیم بدون نیاز به فر

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خرما بدون هسته 1 لیوان
  • پسته 1 لیوان
  • شکلات تلخ 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • خرما را در یک ظرف ریخته و روی آن آب جوش بریزید.
  • اجازه دهید ده دقیقه بماند و سپس آبکش کنید.
  • پسته ها را در غذاساز ریخته و کمی خرد کنید ( پودر نشود)
  • خرما را به غذاساز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به شکل خمیر در آید. خمیر نباید به دست بچسبد.
  • از مواد یک قاشق برداشته و به شکل توپ در آورید.
  • شکلات را ذوب کرده و نصف هر کوکی را در شکلات بزنید.
  • کوکی ها را روی کاغذ روغنی گذاشته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

نکات

این کوکی ها را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 20 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 68 کالری، کربوهیدرات 9 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 3 گرم، سدیم 3 میلی گرم، پتاسیم 124 میلی گرم، فیبر 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید