پودر پنکیک کلاسیک

با هزینه کم، این پودر پنکیک خانگی را آماده کنید

متعلق به دسته های

پودر پنکیک کلاسیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 8 لیوان
  • شکر: 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 لیوان
  • نمک: 4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد، نمک، شکر و بکنیگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در بسته نگهداری نمایید.

نکات

برای تهیه پنکیک، یک تخم مرغ، 2/3 لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری روغن یا کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. یک لیوان از مخلوط پنکیک را اضافه نمایید. تابه را روی حرارت گذاشته یک چهارم لیوان از خمیر را در آن ریخته و دو طرف پنکیک را بپزید.

پودر پنکیک را می توانید تا سه ماه در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 9 لیوان مخلوط پنکیک کافیست. به ازای نصف مقدار پنکیک تهیه شده با یک تخم مرغ، 2/3 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری روغن و یک لیوان مخلوط پنکیک: انرژی 331 کالری، پروتئین 12 گرم، کربوهیدرات 58 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 90 میلی گرم، ویتامین آ 251 واحد، کلسیم 462 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 1276 میلی گرم، پتاسیم 206 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید