شکر، شیر، کره و پودرکاکائو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود.
از روی حرارت بر می داریم و کره بادام زمینی، جو پرک، پودر نارگیل و وانیل را می افزاییم.
از مخلوط به اندازه گردو بر می داریم و روی کاغذ روغنی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود..
نکات
در کره بادام زمینی کرانچی، تکه های بادام زمینی کاملا له نشده است. زمان جوشیدن اولیه بسیار مهم است. بیش از یک تا دو دقیقه مخلوط اولیه را نجوشانید. جوشاندن زیاد باعث خشک شدن کوکی ها می شود. اگر مدت زمان جوشیدن کافی نباشد نیز کوکی ها سفت نمی شوند.