کوکی سالم بدون نیاز به پخت

این کوکی شکلاتی از جوپرک و پودر نارگیل تهیه می شود که سالم تر از کوکی های معمول است اما با مزه بهتر و فیبر افزوده.

متعلق به دسته های

کوکی سالم بدون نیاز به پخت

مواد اولیه

  •  شکر: 1 و 1/4 لیوان
  • شیر کم چرب: 1/2 لیوان
  • کره: 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
  • کره  بادام زمینی (کرانچی): 1/2 لیوان
  • جوپرک: 3 لیوان
  • پودر نارگیل: 1/2 لیوان
  • وانیل: کمی

دستور تهیه

  • شکر، شیر، کره و پودرکاکائو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود.
  • از روی حرارت بر می داریم و کره بادام زمینی، جو پرک، پودر نارگیل و وانیل را می افزاییم. 
  • از مخلوط به اندازه گردو بر می داریم و روی کاغذ روغنی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود..

نکات

در کره بادام زمینی کرانچی، تکه های بادام زمینی کاملا له نشده است. زمان جوشیدن اولیه بسیار مهم است. بیش از یک تا دو دقیقه مخلوط اولیه را نجوشانید. جوشاندن زیاد باعث خشک شدن کوکی ها می شود. اگر مدت زمان جوشیدن کافی نباشد نیز کوکی ها سفت نمی شوند. 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 36 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 107.8 کالری، پروتئین 2.1 گرم، کربوهیدرات 13.1 گرم، فیبر رژیمی 1.4 گرم، قند 7.6 گرم، چربی 5.7، چربی اشباع 2.8 گرم، کلسترول 6.9 میلی گرم، ویتامین آ 85.4 واحد، فولات 6 میکروگرم، کلسیم 11.1 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، منیزیم 19.7 میلی گرم، سدیم 38.1 میلی گرم، پتاسیم 73.4 میلی گرم

منبع: www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید