پنکیک آلمانی

یک صبحانه نرم، ساده که همه خانواده دوست خواهند داشت

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره 5 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 6 عدد
  • آرد 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کره را در یک ظرف 22 در 30 سانتیمتری مناسب فر بریزید و ذوب کنید.
  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، را هم بزنید.
  • آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • شیر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا گلوله نداشته باشد.
  • خمیر را در قالب آماده شده بریزید.
  • قالب را به مدت 16 تا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • اطراف پنکیک در فر پف کرده و بالا می آید اما بعد از خروج از فر این پف کمی می خوابد.
  • بعد از پخت فورا همراه رویه دلخواه خود مانند پودرقند، و انواع میوه ها یا سس شکلات سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 185 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 145 میلی گرم، سدیم 205 میلی گرم، پتاسیم 110 میلی گرم، فیبر 0.4 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید