کاری لوبیا

غذای گیاهی و سریع

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیا سیاه یا قرمز 2 کنسرو
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • دانه خردل 1/2 قاشق چایخوری
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
  • پیاز کوچک خردشده 1 عدد
  • سیر خردشده 2 حبه
  • زنجبیل خردشده 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان کافی

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز، دانه خردل، زیره، فلفل قرمز را اضافه کرده و تفت دهید.
  • سیر، باقی ادویه ها، زنجبیل، و لوبیا را اضافه نمایید.
  • رب گوجه فرنگی و آبلیمو را هم در این مرحله بیفزایید.
  • اجازه دهید بجوشد.
  • سپس دمای شعله را کاهش داده و اجازه دهید ده تا پانزده دقیقه روی حرارت بماند تا سس غلیظ شد.
  • در زمان سرو روی آن گشنیز می توانید بریزید.

نکات

این کاری را می توانید با برنج، کینوا یا سالاد سبزیجات سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای سه نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 285 کالری، کربوهیدرات 42 گرم، پروتئین 13 گرم، چربی 8.5 گرم، سدیم 107 میلی گرم، پتاسیم 147 میلی گرم، فیبر 8 گرم، قند 3 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید