نان سیب زمینی

نانی با بافت نرم و عالی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چایخوری
  • آب ولرم: 1/4 لیوان
  • شیر: 1 لیوان
  • سیب زمینی پخته پوره شده: 1/2 لیوان
  • کره: 4 قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری ذوب شده
  • شکر: 1/4 لیوان
  • نمک: 1 و نیمل قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد: 4 تا 5 لیوان

دستور تهیه

  • در یک ظرف آب ولرم را بریزید و یک قاشق از شکر را در آن بریزید.
  • سپس مخمر خشک را روی آب ولرم بریزید.
  • در یک ظرف دیگر، شیر، پوره سیب زمینی و 4 قاشق غذاخوری کره را بریزید و هم بزنید.
  • مخلوط را یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
  • تخم مرغ، مخلوط خمیرمایه، شکر، و نمک را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید.
  • در مرحله بعد دو لیوان از آرد را هم بیفزایید و مخلوط کنید. سپس هر بار یک چهارم لیوان از آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید.
  • ورز دهید تا خمیر حالت الاستیک پیدا کرده و کش بیاید. خمیر را گرد کرده و در یک کاسه چرب شده قرار دهید و اجازدهید یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دوبرابر شود.
  • بعد از این مدت، خمیر را به 24 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در دست گرد کنید.
  • توپ های درست شده را روی سینی فر چرب شده قرار داده و روی آن ها یک دستمال بکشید و اجازه دهید 30 تا 60 دقیقه دیگر استراحت کند.
  • سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که نان ها بپزند و روی آن ها طلائی شود. در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. بعد از خروج از فر روی نان ها دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده را بمالید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 24 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 126 کالری، کربوهیدرات 20 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 16 میلی گرم، سدیم 162 میلی گرم، پتاسیم 65 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 3 گرم، ویتامین آ 114 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید