فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب های مافین را چرب کنید.
خرما را در یک کاسه متوسط بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید 20 دقیقه خیس بخورد. خرماها را آبکش کنید و 1/4 فنجان مایع خیسانده را نگهدارید.
نیمی از خرماها را در غذاساز بریزید (بقیه را برای فیلینگ نگه دارید).
گردو، آرد جو دوسر، کره، نمک و مایع خیساندن نگهداری شده را اضافه کنید. مخلوط کنید ترکیب شود.
دو قاشق غذاخوری بزرگ از مخلوط را در کف و کناره های هر فنجان مافین محکم فشار دهید.
10 تا 12 دقیقه تا زمانی که سفت شود، اما قهوه ای نشود، در فر بگذارید.
سپس اجازه دهید 15 دقیقه در روی یک توری سیمی خنک شوند.
در همین حال، آب سیب و خرماهایی که نگهداشته بودید را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس به یک قابلمه متوسط منتقل کنید؛
سیب و دارچین را اضافه کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا بجوشانید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12 تا 15 دقیقه، مرتباً هم بزنید تا سیب ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید؛ وانیل و نشاسته ذرت را اضافه کنید.
حدودا دو قاشق غذاخوری از این مخلوط را در هر پایه آماده شه بریزید و 12 تا 15 دقیقه مجدد قالب ها را در فر قرار دهید تا روی پای ها قهوه ای شوند.
سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
نکات
برای تهیه آرد جودوسر، می توانید جودوسر پرک را در آسیاب ریخته و پودر کنید.