ماکارون کره بادام زمینی

نرم و در عین حال ترد با طعم کره بادام زمینی

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر نارگیل 1 لیوان
  • آرد بادام 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • عسل 3 و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • شیر 1/2 لیوان
  • شکلات خردشده (اختیاری)

دستور تهیه

  • همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • برای اینکه مخلوط کمی نرم شده و قابل گرد کردن باشد، خمیر را کمی در مایکروویو یا روی حرارت قرار دهید.
  • از یک قاشق استفاده کرده و از خمیر توپ های کوچکی درست کنید.
  • توپ ها را روی سینی فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • پس از پخت اجازه دهید خنک شود.
  • شکلات ها را ذوب کرده و ماکارون های پخته شده را در شکلات ذوب شده بزنید و اجازه دهید خنک شود تا شکلات خود را بگیرد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 11 عدد ماکارون کافیست. به ازای هر ماکارون: انرژی 83 کالری، چربی 7.6 گرم، چربی اشباع 5.3 گرم، سدیم 31 میلی گرم، پروتئین 1.1 گرم، کلسیم 4 میلی گرم، فیبر1.9 گرم، کربوهیدرات 2.4 گرم، پتاسیم 6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید