بار کدوحلوایی

بدون روغن، آسان و بدون گلوتن

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پوره کدوحلوایی 1/2 لیوان
  • عسل 1/2 لیوان
  • کره بادام یا بادام زمینی 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد بادام 1/2 لیوان
  • ادویه پای کدوحلوایی 2 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه پای ادویه کدوحلوایی خانگی کلیک کنید)
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • یک قالب 20 در 20 را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • پوره کدوحلوایی، عسل، کره بادام یا بادام زمینی، تخ مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، آرد بادام، ادویه کدوحلوایی، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد بادام را به مخلوط کدوحلوایی اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس چیپس های شکلاتی را بریزید و هم بزنید.
  • مواد را در قالب بریزید.
  • قالب را به مدت 30 تا 33 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و برش بزنید.

نکات

این بارها را می توانید تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 172 کالری، کربوهیدرات 15 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 85 میلی گرم، فیبر 2 گرم، قند 11 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید