لقمه اسفناج و قارچ

صبحانه سالم و مغذی کم کربوهیدرات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ ورقه شده: 1 و نیم لیوان
  • بیبی اسفناج: 3 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  • پنیر چدار: 3/4 لیوان
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک ظرف مافین 6عددی سیلیکونی را چرب کنید.
  • روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • قارچ را اضافه کنید؛ 6 تا 8 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا قهوه ای شود.
  • اسفناج را اضافه کنید؛ بپزید، مرتباً هم بزنید، حدود 1 دقیقه.
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک را هم بریزید.
  • از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
  • مخلوط اسفناج را به غذاساز منتقل کنید.
  • هم بزنید تا سبزیجات خیلی ریز خرد شوند.
  • از مخلوط در هر قالب مافین حدود 1 قاشق غذاخوری بریزید.
  • غذاساز را تمیز کنید.
  • تخم مرغ، پنیر چدار، فلفل و 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را به غذاساز اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود، حدود 20 ثانیه.
  • پنیر پیتزا را اضافه کنید و چند بار دیگر هم بزنید تا مخلوط شود. مخلوط را بین قالب های مافین تقسیم کنید، هر کدام 1/4 لیوان.
  • قالب ها را در یک سینی فر بگذارید.
  • 2 لیوان آب را به جوش بیاورید.
  • سینی فر را به فر منتقل کنید و آب جوش را با دقت روی سینی فر دور قالب مافین بریزید. حدود 25 دقیقه تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند بپزید.
  • قبل از جداکردن از قالب اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.

نکات

می توانید لقمه های تخم مرغ را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 لقمه کافیست. به ازای هر لقمه: انرژی 159 کالری، پروتئین 13 گرم، کربوهیدرات 4 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 253 میلی گرم، ویتامین آ 2243 واحد، ویتامین سی 8 میلی گرم، فولات 92 میکروگرم، کلسیم 124 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 34 میلی گرم، سدیم 354 میلی گرم، پتاسیم 220 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید